با حضور رئیسجمهوری، ۳هزار واحد مسکن شهر جدید پردیس به عنوان پیش درآمدی بر افتتاح و واگذاری ۲۲هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی استان تهران تحویل متقاضیان شد.
به گزارش اتاق نیوز ، دقایقی پیش با حضور محمود احمدی نژاد،۳ هزار واحد مسکن شهر جدید پردیس به متقاضیان واگذار شد.
در حال حاضر شهر پردیس، مرکز شهرستان تازه تأسیس پردیس به عنوان یکی از مراکز اجرای طرحهای مسکن مهر کشور مطرح است.
این شهر با هدف سر ریز جمعیت رو به فزونی کلانشهر تهران به عنوان یکی از شهرهای اقماری پایتخت نزدیک به 18 سال پیش از این افتتاح شد.
این شهر 18 ساله با آغاز کار دولتهای نهم و دهم در پی اجرای طرحهای ملی مسکن مهر هدف این پروژه عظیم قرار گرفت.
امروز علاوه بر 3 هزار واحد آماده تحویل و سایر پروژه های در حال احداث رو به اتمام، طرحهای جدیدی در سه فاز مسکونی این شهر تعریف شده اند.
این سه طرح با نظارت شرکت عمران شهر جدید پردیس و از سوی بخش خصوصی تحت عناوین «کوزو»، «انبوهسازان» و «دره بهشت» در قالب 80 هزار واحد مسکونی در حال احداث هستند.
