به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، بیش از 50 نماینده از 28 فدراسیون جهانی با مسئولان IOC دیدار کردند تا تجارب و نظارت خود را با یکدیگر در میان بگذارند. نمایندگان در ژاپن نیز در این جلسه حضور د اشتند. توکیو میزبان المپیک سال 2020 است.
در این جلسه که در شهر لوزان سوییس برگزار شد، بر روی اینکه چگونه فدراسیونهای جهانی با مسئولان برگزاری بازیها همکاری داشته باشند تا بازیها به خوبی انجام شود، بحث و تبادل نظر شد. به نظر میرسد این یکی از مشکلات در بازیهای المپیک ریو بوده است. همچنین استفاده از متخصصان حاضر در فدراسیونهای جهانی برای کاهش هزینههای بازیهای المپیک نیز از دیگر موضوعات مورد بحث بود که روی آن تاکید زیادی شد.
برگزاری بازیهای المپیک 2016 مشکلاتی از قبیل ساخت و ساز و نبود زیر ساختهای لازم داشته است. رییس انجمن فدراسیونهای جهانی در این باره گفت: هدف جلسه امروز نگاه دقیقتر به بازیها و شکل دادن آینده آنهاست. میخواهیم به بهترین نحو با یکدیگر همکاری کنیم.
کریستوف دوبی، مدیر هیات اجرایی IOC نیز درباره المپیک ریو گفت: برگزاری ریو عالی بود. این موفقیت با حمایت فدراسیونهای جهانی صورت گرفته است و IOC ازاین تلاش تشکر می کند. در آینده نیز با هم همکاری خواهیم داشت.
انتهای پیام/
کد: 94108