Performancing Metrics

رونق گردشگری عاملی موثر در معیشت مردم سیستان و بلوچستان | اتاق خبر
کد خبر: 381642
تاریخ انتشار: 2 آذر 1395 - 03:20
نماینده زاهدان مطرح کرد
نماینده مردم زاهدان در مجلس گفت: رونق گردشگری استان سیستان و بلوچستان تاثیر شگرفی بر زندگی و معیشت مردم منطقه خواهد داشت.

اتاق خبر: حسینعلی شهریاری افزود: این استان بالاترین نرخ بیکاری در کشور را دارد که با رونق گردشگری و صنایع دستی آن می‌تواند به اشتغال جوانان تاثیر گذاشته و معیشت مردم را ارتقاء داد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس با انتقاد از اینکه تقریبا هیچ‌یک از وعده‌ها درخصوص گردشگری سیستان و بلوچستان عملیاتی نشده، تصریح کرد: رونق گردشگری این استان، تاثیر شگرفی بر زندگی و معیشت مردم منطقه خواهد داشت.

شهریاری با اشاره به اظهارنظر رییس جدید سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مبنی بر اینکه "رونق گردشگری استان، سیستان و بلوچستان را در اولویت کاری خود قرار می‌دهد"، گفت: اگرچه بعید به نظر می‌رسد با توجه به نبود حداقل‌ترین زیرساخت‌های این مهم در استان بتوان این وعده‌ها را عملیاتی کرد اما امیدوارم قول‌های معاون رئیس‌جمهور در نخستین روزهای کاریش به مردم محروم سیستان و بلوچستان به سرانجام برسد و این حرف‌های خوش آب و رنگ تنها تبلیغاتی سیاسی در ماه‌های منتهی به انتخابات ریاست‌جمهوری برای دولت یازدهم نباشد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: زیرساخت، راه‌های مواصلاتی، امکانات رفاهی و گردشگری در استان سیستان و بلوچستان بسیار پایین است و رئیس جدید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باید برای تحقق وعده‌های خود مبنی براینکه قصد دارد سیستان و بلوچستان را در سال 96 مقصد گردشگری کشور کند، برنامه‌های عملیاتی ارائه دهد.

وی تاکید کرد: اگر دولت بتواند به نحوه هزینه‌کرد پول‌ها و سرمایه‌های کشور مسیر درستی دهد می‌توان سیستان و بلوچستان را از تنگناهای اقتصادی نجات داده و وعده‌ها را به سرانجام برساند

مبنع: ایسنا

95103

نظرات
ADS
ADS
پربازدید