Performancing Metrics

طرح بانکداری اسلامی به زودی به مجلس ارائه می شود | اتاق خبر
کد خبر: 385167
تاریخ انتشار: 27 آذر 1395 - 19:46
دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس از تهیه طرح بانکداری اسلامی در کمیسیون اقتصادی مجلس خبر داد و گفت: این طرح تا سه ماه آینده به مجلس ارائه می شود.

به گزارش اتاق خبر به نقل از مهر علی اسماعیلی  با بیان اینکه در کمیسیون اقتصادی طرح بانکداری اسلامی نوشته شده است با اشاره به دیدار هفته گذشته با مراجع عظام تقلید نظیر آیت الله جوادی آملی، آیت الله مکارم شیرازی، آیت الله بروجردی، آیت الله سبحانی درباره بانکداری اظهار داشت: با این مراجع عظام مشورت کردیم تا بانکداری به گونه ای شود که شرکت ها بر اثر بهره زیاد ، دیرکرد جریمه بانکی ورشکست نشوند.

دبیرکمیسیون مجلس افزود: این طرح تا سه ماهه آینده به مجلس ارائه خواهد شد تا با همکاری دولت بتوانیم بازار را  از رکود خارج کنیم.

دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تورم افزایش قیمت در کشور نداریم، گفت: مشکل اساسی رکود بازار است و دولت در این راستا تلاش می کند تا بنگاه های اقتصادی را از این وضعیت خارج کند.

نماینده مردم نور و محمود آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: برای رونق شرکت های تولیدی و صنایع کشاورزی به شهرستان محمود آباد ۱۴۰ میلیارد ریال و شهرستان نور۶۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافت.

دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه ورشکست شدن بنگاه ها موجب عدم تولید و اشتغال  می شود، گفت: صنایع نیاز به تسهیلات دارند و بانک ها را مجاب به حذف دیرکرد کنیم تا جریمه تسهیلات بانکی موجب ورشکستگی بنگاه ها شده است  و بانک ها باید این مهم را بپذیرند.

94105

نظرات
ADS
ADS
پربازدید