به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایرنا، ترافیک در محور هراز محدوده پنجاب تا پلور، محور فیروزکوه محدوده کارسالار تا زیراب، محور کندوان حدفاصل مرزن آباد تا پل دزبن و محور رباط کریم - ساوه، سنگین و نیمه سنگین گزارش شده است.
ترافیک در سایر محورهای مواصلاتی کشور عادی و روان گزارش شده است.
برپایه این گزارش، اکنون هیچ گونه بارش یا مداخلات جوی در محورهای کشور گزارش نشده، اما به همراه داشتن زنجیر چرخ برای تردد در محورهای برفگیر و کوهستانی الزامی است.
گزارش مرکز مدیریت راه های کشور می افزاید: محورهای شمشک - دیزین در استان های تهران و البرز، اولنگ -شاهرود در استان سمنان، گنجنامه - تویسرکان در استان همدان، سی سخت - سمیرم در استان کهگیلویه و بویر احمد و پونل - خلخال در استان گیلان به دلیل نبود ایمنی کافی تا اطلاع ثانوی مسدود هستند.
امروز اداره کل هواشناسی استان تهران نیز از افزایش ابر و بارش پراکنده باران طی 2 روز آینده در مناطق مختلف استان خبر داد.
با ورود سامانه بارشی از فردا (دوشنبه) آسمان استان به تدریج ابری و گاهی همراه با بارش باران (در ارتفاعات برف و مه) و وزش باد پیش بینی می شود.
انتهای پیام/