به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، امیرحسن کاکایی اظهار کرد: قوه قضاییه با سرعت به پرونده فساد در ثبت سفارش و واردات خودرو رسیدگی و به شدت با متخلفان برخورد کند.
وی با بیان اینکه اگر در دادگاه، شرکتهای واردکننده خودرو جرمشان محرز و محکوم شدند، باید به شدت با آنها برخورد شود، خاطرنشان کرد: در این زمینه در خودروهایی که به صورت غیرقانونی وارد و به مردم فروخته شده، باید معادل ارزش خودرو از شرکتهای واردکننده به عنوان جریمه دریافت شود.
این کارشناس صنعت خودرو ادامه داد: همچنین در خودروهایی که به صورت غیرقانونی ثبت سفارش و وارد شده اما در گمرک مانده و موفق به ترخیص آن نشدهاند یک راه این است که این خودروها به دلیل واردات غیرقانونی، قاچاق محسوب شده و به نفع بیتالمال ضبط شود.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه طبق اعلام وزارت صنعت، در موضوع فساد در واردات خودرو شاهد حضور چند شرکت اصلی واردکننده خودرو نیز هستیم که باید به حال این شرکتها افسوس خورد که با آبروی خود بازی کردهاند.
اخیرا وزیر صنعت، معدن و تجارت لیست شرکتهای دخیل در پرونده ثبت سفارش و واردات غیرقانونی خودرو را منتشر کرد.
در این لیست نام چند شرکت نمایندگی رسمی واردکننده خودرو شامل پرشیا خودرو، آسان موتور و ایرتویا به چشم میخورد. باقی شرکتهای حاضر در این لیست نیز واردکنندگان غیررسمی و غیرنمایندگی خودرو هستند.
انتهای پیام/