Performancing Metrics

شرکت ملی نفت و متقاضی خرید نفت از بورس به توافق نرسیدند | اتاق خبر
کد خبر: 423234
تاریخ انتشار: 29 بهمن 1397 - 21:54
علی رغم ثبت یک پیشنهاد خرید در پنجمین مرحله عرضه نفت خام در بورس انرژی، بدلیل عدم ایجاد توافق بین شرکت ملی نفت و خریدار، این عرضه منجر به معامله نشد.

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، پنجمین عرضه نفت خام سبک ایران در رینگ بین المللی بورس انرژی ساعت ۱۴:۳۰ در بورس انرژی آغاز شد. 

 امکان تسویه حساب با ارزهای بین‎المللی، امکان تسویه کامل با ارز ریال ایران با نرخ سنا از تفاوت‎های عرضه این دوره با دوره‎های قبل است. دوره تسویه حساب معاملات نیز از ۶۰ به ۹۰ روز افزایش یافته است. عرضه نفت خام در بورس انرژی ایران در راستای تحقق سیاست‎های اقتصاد مقاومتی مبتنی بر ایجاد تنوع در روش‎های فروش نفت و استفاده از ظرفیت‌های بخش غیردولتی به‌منظور صادرات نفت‌خام در دستور کار قرار گرفت و پیش از این حدود یک میلیون بشکه نفت از طریق بورس عرضه شده است.

۱۴:۳۲/یک واریز انجام شد

امیرحسین تبیانیان، نماینده شرکت ملی نفت ایران در بورس انرژی با اعلام اینکه عرضه چهارم نفت خام در رینگ بین المللی بورس انرژی آغاز شده است، گفت: مطلع شدیم که یک واریز برای خرید انجام شده است، اما منتظر هستیم که این تقاضا در تابلو بورس نمایان شود.

به گفته این مقام مسوول نرخ پایه خرید ۵۶.۸۱ دلار است.

۱۵:۱۵/توافق حاصل نشد

تبیانیان گفت: شرکت ملی نفت با متقاضی خرید نفت بر سر قیمت به توافق نرسید.

انتهای پیام/

نظرات
ADS
ADS
پربازدید