عرب در گفتگو با «اتاق نیوز» با بیان اینکه اتاق ایران در دوره هشتم پیگیر مسائل و مشکلات بود ولی این پیگیری ها نتیجهای در بر نداشت، گفت: اگرچه اتاق جلسات بسیاری برگزار می کرد ولی این جلسات خروجی نداشت و نتوانست بانک مرکزی را در برخی از زمینه ها که مشکل فعالان اقتصادی بود قانع کند و تنها می توان گفت اتاق پیگیری داشته ولی این پیگیری ها بازخوردی از سوی طرف مقابل در بر نداشت.
وی ادامه داد: البته اتاق در تمامی زمینه ها ازجمله بورس، مسائل بانکی و ارز، مالیات اعتراض داشت ولی علی رغم این پیگیری ها نتوانست در سیستم دولتی تاثیر گذار باشد، ساختار اتاق در حال حاضر خوب است ولی باید کسب قدرت کند تا درخواست هایش اجابت شود، زیرا اتاق وجاهتی برای دولت ندارد .
رئیس جامعه مدیران و متخصصین صنعت کفش افزود: همه به دنبال پیشرفت کشور و راه حل های خروج از بحران هستند و در این میان اتاق بازرگانی باید برنامه های خود را به صورتی ترتیب دهد که بر همگان مسجل شود که اتاق دلسوز فعالین است و اگر بخواهم نمره ای برای اتاق هشتم درنظر بگیرم مطمنا نمره بالایی خواهد بود .
وی در پایان خاطر نشان ساخت: اتاق هشتم از بسیاری از جهات خوب عمل کرد و ریاست اتاق دراین دوره هم به تبع اتاق دارای نمره قبولی بالایی است و همواره شاهد بودیم که از صفر تا صد پیگیر مسائل بود .