Performancing Metrics

افزایش 49 درصدی عرضه گوشت قرمز | اتاق خبر
کد خبر: 448762
تاریخ انتشار: 30 خرداد 1400 - 13:02
مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در اردیبهشت ۱۴۰۰ با ماه مشابه سال ۱۳۹۹ نشان‌دهنده افزایش ۴۹ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.

به گزارش اتاق خبر، به نقل از فارس، نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در ماه اردیبهشت سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در اردیبهشت ۱۴۰۰ با ماه مشابه سال ۱۳۹۹ نشان‌دهنده افزایش ۴۹ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.

بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز عرضه‌شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در اردیبهشت ۱۴۰۰ جمعاً ۴۵٬۷۷۹ تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۲۵٬۵۵۱ تن، ۵۵٫۸ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۶٬۴۵۰ تن، بز و بزغاله با ۲٬۸۴۳ تن، و سایر انواع دام با ۹۳۵ تن، به‌ ترتیب ۳۶ درصد، ۶٫۲ درصد و ۲ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در اردیبهشت ۱۴۰۰ با ماه مشابه سال ۱۳۹۹ نشان‌دهنده افزایش ۴۹ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. مقدار عرضه گوشت در اردیبهشت ۱۴۰۰ نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۹ برای گوسفند و بره ۵۰ درصد، برای بز و بزغاله ۳۳ درصد، برای گاو و گوساله ۴۹ درصد، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ۸۵ درصد، و برای شتر و بچه‌شتر ۵۴ درصد افزایش داشته است.

همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در اردیبهشت ۱۴۰۰ نسبت به ماه قبل (فروردین) در حدود ۱٫۶ درصد افزایش داشته است.

 

نظرات
ADS
ADS
پربازدید