اتاق خبر: مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از تولید 8 هزار و 551 تن آفتابگردان در کرمانشاه خبر داد.

بنابراین گزارش اسماعیل پرویزیفر از تولید 8 هزار و 551 تن آفتابگردان طی سالجاری در این استان خبر داد.
وی اظهار کرد: حدود چهار هزار و 500 هکتار آفتابگردان در سال زراعی 93-94 در استان کرمانشاه کشت شد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه شهرستانهای سنقروکلیایی و صحنه بیشترین سطح زیر کشت آفتابگردان در استان را به خود اختصاص دادهاند، گفت: در شهرستان سنقر حدود 2 هزار و 200 هکتار و در صحنه 2 هزار و 110 هکتار آفتابگردان کشت شده است.
پرویزیفر خاطرنشان کرد: حدود 4 هزار و 407 هکتار آفتابگردان در سال زراعی 93-92 در استان کشت شده که از این سطح بیش از 8 هزار و 400 هکتار محصول تولید شده است.
وی ارقام آفتابگردان کشت شده در استان را محلی اعلام کرد و گفت: آفتابگردان کشت شده مصرف آجیلی دارد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه مصرف آب آفتابگردان از محصولی همچون ذرت کمتر است، افزود: کشت آفتابگردان در استان کرمانشاه از اواخر فروردین آغاز شده و برداشت آن از اواخر شهریور ماه انجام میشود.
پرویزیفر خاطرنشان کرد: آفتابگردان گیاهی است که ریشه توسعهیافته داشته و مقاوم به خشکی است.
وی با اشاره به استقبال کشاورزان برای کشت آفتابگردان آجیلی، تصریح کرد: دلیل استقبال کشاورزان قیمت مناسب آفتابگردان آجیلی در بازار بوده که سه تا چهار برابر رقم روغنی است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه یکی از موانع توسعه کشت آفتابگردان در سالهای اخیر را توسعه علف هرز گل جالیز در مزارع آلوده استان دانست.
منبع: فارس
