Performancing Metrics

سازوکار همکاری ایران و افغانستان در حوزه انتقال فناوری و ایجاد زنجیره‌های تولید تعریف می‌شود | اتاق خبر
کد خبر: 469406
تاریخ انتشار: 15 مهر 1405 - 22:03
نایب‌رئیس اتاق ایران و اعضای هیات تجاری با معاون اول اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان دیدار و درباره چگونگی ایجاد بسترهای لازم برای همکاری در حوزه کشاورزی، انتقال فناوری، ایجاد زنجیره‌های تولید و فرآوری به صورت پروژه‌های مشترک صحبت کردند.

قدیر قیافه نایب‌رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با حاجی اختر محمد محمدی معاون اول اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان دیدار و درباره ظرفیت‌های توسعه همکاری‌های اقتصادی و کشاورزی میان دو کشور گفت‌وگو کرد.

در این نشست محمود سیادت رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان، کمال‌الدین توحید رئیس اتاق مشترک بازرگانی افغانستان و ایران، محسن امینی عضو کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران و علی‌اصغر بیگی نایب‌رئیس اتاق یزد، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران و اعضای اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان، حضور داشتند.

قدیر قیافه نایب‌رئیس اتاق ایران با اشاره به ظرفیت‌های موجود در بخش کشاورزی و دامداری افغانستان و نیاز این کشور به فناوری و نهاده‌های تولید، بر آمادگی بخش خصوصی ایران برای توسعه همکاری‌ها، انتقال فناوری و استفاده از ظرفیت‌های مشترک تأکید کرد.

رئیس اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان نیز با تأکید بر توسعه روابط اقتصادی و تجاری با ایران، گسترش همکاری‌ها میان دو اتاق و استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی دو کشور را مورد توجه قرار داد.

در ادامه این دیدار محمود سیادت رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان، با اشاره به ظرفیت بالای افغانستان در حوزه کشاورزی و دامداری، توسعه همکاری‌های فنی، انتقال فناوری و ایجاد زنجیره‌های تولید و فرآوری را پیشنهاد داد.

این فعال اقتصادی همچنین افزایش واردات از افغانستان را مورد تأکید قرار داد و گفت: این واردات می‌تواند با تمرکز بر کالاهای مورد نیاز ایران، از جمله دانه‌های روغنی، خوراک دام و حبوبات، توسعه یابد.

رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه کشاورزی و مبارزه با آفات، از جمله اعزام تیم‌های تخصصی به افغانستان، ظرفیت همکاری در بخش‌هایی مانند دامداری صنعتی، مرغداری، تولید و فرآوری محصولات کشاورزی و صنایع وابسته را گسترده دانست و بر ضرورت حمایت و سازماندهی بیشتر برای فعال شدن این ظرفیت‌ها تأکید کرد.

 

 

نظرات
ADS
ADS
پربازدید